Γιατί το γραφείο μας πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό?

Η όψη ενός οργανωμένου γραφείου μόνο θετικές σκέψεις μπορεί να σου δημιουργήσει .Όταν μάλιστα είναι και καθαρό οι σκέψεις αυτές γίνονται δημιουργικές και άμεσα μετατρέπονται σε παραγωγική εργασία.

Σκέψου ένα γραφείο όπου επικρατεί ένα χάος μέσα από πολλά χαρτιά  μη αρχειοθετημένα ,σκόρπια στυλό και πολλά μη χρήσιμα αντικείμενα. Η εικόνα αυτή δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένη σε πολλές επιχειρήσεις λόγω της έντασης της εργασίας και του περιορισμένου χρόνου

Επακόλουθο αυτής της ” ακαταστασίας ” είναι και η  βρωμιά που δημιουργείται από αυτήν. Όταν τα γραφεία μας είναι φορτωμένα με πολλά έγγραφα και άλλα τόσα αντικείμενα που δεν βρίσκονται οργανωμένα, πώς είναι εφικτό ο χώρος  της εργασίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση το γραφείο ) να είναι καθαρός ;

Αναπόφευκτα μπαίνουμε  σε έναν φαύλο κύκλο όπου το ένα αρνητικό οδηγεί στο άλλο και το αποτέλεσμα είναι να μην είμαστε αποδοτικοί στην εργασία μας , όπου είναι και  το ζητούμενο. Επειδή, ο χρόνος είναι χρήμα στον επιχειρηματικό κόσμο , φρόντισε να έχεις τον έλεγχο στην τακτοποίηση του επαγγελματικού σου χώρου  και να εμπιστευτείς έμπειρους επαγγελματίες στον καθαρισμό .

Ανέθεσε την καθημερινή καθαριότητα  της επιχείρησης σου σε επαγγελματίες του είδους  και δες να αυξάνεται η αποδοτικότητα των εργαζομένων σου εντυπωσιακά !

 

Η ομάδα της  Phaethonfm

ΤΗΛ:2105231815/6937397640

email:[email protected]