Επιστολή της διοίκησης προς τους εργαζομένους

Αθήνα, 21/03/2020

Αγαπητές και Αγαπητοί εργαζόμενες και εργαζόμενοι,

Η διοίκηση της εταιρείας Phaethon Facility Management σας δίνει συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σας και τη συνέπειά σας στην εργασία, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.

Σε μία αρκετά επικίνδυνη κατάσταση για τη δημόσια υγεία, η εταιρεία μας έχει την υποχρέωση να συνεχίσει το έργο της με περισσότερο ζήλο. Σε αυτό συμβάλλετε αποκλειστικά εσείς, οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι, διότι ως άξιοι επαγγελματίες είστε αφοσιωμένοι στο καθήκον σας. Συνεχίζετε να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στον τομέα της καθαριότητας τώρα που είναι ακόμη πιο αναγκαίες. Αποτελεί μία πρόκληση για την εταιρεία μας αλλά και για εσάς, που σε δύσκολες συνθήκες πρέπει να ανταποκριθούμε στο χρέος μας.

Με απόλυτο σεβασμό και κατανόηση σας ανήκει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καθώς διανύουμε μία δυσχερή κατάσταση με όσα συμβαίνουν, και εσείς στηρίζετε την εταιρεία και τα έργα σας και εργάζεστε σκληρά, ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες λειτουργίας και φέρνοντας σε πέρας τα καθήκοντά σας. Αξίζετε, επίσης, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την ηθική σας προσφορά και την αγάπη σας για αυτό που κάνετε. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς που νοιάζεστε για τους άλλους και συνεχίζετε να λειτουργείτε ως μια ενωμένη ομάδα.

Με εκτίμηση,

Phaethon Facility Management

Η διοίκηση της εταιρείας